:::: MENU ::::

Gasit serial

Sunt un mare fan seriale. Gratie tehnologiei putem lua dintr-o bucata toate sezoanele unuia si nu asteptam sa apara pe ProTV dupa 3-4 ani, odata pe saptamana si la ore moarte.
Dupa ce s-a terminat Prison Break, Lost si Heroes n-am mai gasit avut rabdare sa ma interesez de alte seriale. Am incercat CSI un sezon dar nu m-a prins, Two Half Man si Glee la fel. Gossip Girl m-a prins, inca ruleaza dar e in pauza de vara si mi se pare ca s-a cam rasuflat deja.
Saptamana trecuta am zis totusi sa dau o raita pe tvblog.ro si sa iau la rand descrierile serialelor care mai sunt.

Printre ele am ajuns la How I Met Your Mother si mi s-a parut interesanta ideea (bine, mi s-a parut interesanta si una dintre acrite :)). M-am uitat intr-o zi la un intreg sezon (22 episoade) si muream de nerabdare sa aflu ce o sa se mai intample.

Scenariul e simplu: un tip le povesteste copiilor cum a cunoscut-o pe mama lor. Actiunea consta in flashback-uri si sunt explicate cu lux de amanunte (chiar si flashback-uri la flashback-uri :))

Is gonna be LEGEN ………… wait for it …………….DARY !!


7 Comments

 • Reply happyday |

  ai incercat “lie to me” cu tim roth in rolul principal? din pacate se pare ca s-au oprit dupa sezonul 3 ( roth si-a gasit alte contracte in filme de genul celor care l-au consacrat, din cate am vazut pe imdb) .
  de asemenea, ncis (originalul, nu porcaria de “los angeles”) e extrem de captivant.
  de dr. house presupun ca ai auzit deja.

  bafta!

 • Reply Cipy |

  da, am auzit de toate numai ca din cate stiu eu despre ele sunt ceva mai “complicate”, am preferat o comedie foarte lejera care sa nu ma faca sa gandesc si sa ma amuze prin prisma situatiilor

  odata ce se termina vara si termin toate sezoanele de la asta probabil o sa ma apuc si de ceva “serios” 🙂

 • Reply Stefan |

  Eram si eu in aceeasi situatie ca si tine pana acum 2 minute, sper sa imi placa si mie serialul gasit de catre tine:))

  • Reply Cipy |

   Am terminat intre timp toate sezoanele. Mi s-a parut “legen……..dary” pana la ultimul episod. Merita vazut!

So, what do you think ?